реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Московські служки погрожують судом

Після поширення інформації про збори в Крутах, де місцеві люди проголосували за перехід парафії до української церкви, московські служки, що наїхали туди з Ніжина, стали погрожувати мені та о. Сергію Чутченку судом.

Ню-ню, впірьод! Боюсь я ваших судів, як торішнього снігу - особливо після ваших брехонь про канонічність і благодатність. Так, наче на Москві краник з благодаттю перекривається, як газовий... Так наче не константинопольський патріарх визнав українську церкву канонічною, себто законною, а ви десятиліттями брехали протилежне. Так наче ми, православні Київського патріархату, не знаємо, що брехня - то зброя лукавого, значить і ви на його стороні.

Що ж до суті - чи було голосування в Крутах - я покладаюся на голову районної ради Олега Бузуна, члена лічильної комісії Олександра Гомоляко і священика Сергія Чутченка. На промосковських брехунів покластися ж не можу...

Отже, для них - пригнаних з Ніжина, Борзни та ще з якихось сіл, для них, вопящих пєснопєнія, які самі не розуміють, але якими зривали збори в Крутах і гонорилися: "Ми Гомоляці й рота розкрити не дали!", для них, що десятиліттями казали - мовляв, ось визнає вселенський українську церкву і ми в неї підемо, а коли час прийшов йти, виявилося, що збрехали, оце для них - свіженька інформація про їх московську церкву -

Служба безпеки України проводить обшуки в офісі охоронної фірми "Стелс - 1". Що треба знати про цю охоронну фірму? Її власником є Вячеслав Павлів - диякон храму на честь Іосафа Бєлгородського Московського Патріархату в Україні на вулиці Стеценка на Нивка у Києві. Також Павлів - відомий бізнесмен у будівництві і звісно в Інтернеті знайдете інформацію, що у 90-х роках цей диякон був у банді братів Савлохових!?! Компанія "Стелс - 1" охороняє храми і заходи Московського Патріархату і часто про них говорять, як про складову бойового крила Російської Православної Церкви в Україні. Знайшли зброю, портрети царя Ніколая Другого та купу антиукраїнської літератури... Вонмім!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Московська церква, СБУ, Василь Чепурний, перехід парафій, Стелс, крути


Читайте також



Коментарі (0)
avatar