реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Московська церква розповзається... новим наметом

При потуранні влади продовжується цинічне ігнорування рішення суду і здорового глузду у Чернігові, біля Катерининської церкви -- щойно московствуючими встановлено ще один намет.

Як повідомив вчений секретар Національного архітектурно-історичного заповідника "Чернігів стародавній" Сергій Черняков, невідомі завезли на заповідну територію дошки та стали встановлювати недозволену споруду. Певно, вони назвуть її, як і попередню "паходнай церкавью" чи її " трапєзнай".

Нагадаємо, що Вищий адімінстративний суд зобов'язав прибрати московський намет під українською церквою, але ні виконавча служба, ні міська, ні обласна влада, ні Чернігівська єпархія УПЦ МП (правлячий архієрей Амвросій Полікопа, сини якого служать у Москві) не виконують рішення, а прокуратура не реагує на порушення закону.



Теги:Катерининська церква, міжрелігійне протистояння, Чернігівська єпархія, Амвросій Полікопа


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
зараз знов підуть заяви розгніваних націоналістів... а слабо як Парубій під зРадою взяв і спіляв паркан - і тут знести нафіг ці "шатри" і принести їх під міську раду?
avatar
2
а може поставити такий намет навпроти резиденції Амвросія -- біля Троїцького собору? чи навпроти його особняка на Лісковиці?
avatar