реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Міняємо тризуб на менору?

Я категорично проти встановлення релігійних і державних символів чужого народу і іноземної держави в українських містах! Чим єврейська менора краще наприклад за арабський півмісяць, угорських турулів, російських двоголовим орлів і т.д. Принцип зневаги до українських державних символів визначених Конституцією України один і той же. Крім того, громаду не питають, хоче вона цього чи ні.

Що саме цікаве, що українські політики і інтелігенція, лідери так звані громадської думки мовчать, як в рот води набрали. Це що, повна національна безхребетність і холуйство перед конкретною меншиною, яка зухвало нав'язує нам свою ідеологію??? Де громадянська гідність і честь???

В Україні мають домінувати українські державні символи. Крапка. Решта лише в приватному порядку. Якщо так піде далі, скоро нам менору замість тризуб змінять, а ми і оком не моргнемо.

Володимир БАРЦЬОСЬ



Теги:символи, менора, Володимир Барцьось, Ханука


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
У нас світська країна, держава відокремлена від релігії. Але Конституція України гарантує свободу совісті і віросповідання, рівність всих релігій. Якщо Православне і Католицьке Різдво- державні свята, то такі ж права мають мати і інші релігійні громади. Не правильно порівнювати український тризуб, російського півня-мутанта і менору. Якщо двухголовий півень- символ держави, тим більше агресора, то менора- релігійний символ.
www.x-files.co.ua
avatar
2
А НА КАКОЙ ЛЯД НАМ НУЖНЫ ВАШИ НАЦИСТСКИЕ КРАСНО-ЧЕРНЫЕ ТРЯПКИ И БЕСОВСКИЕ ВИЛЫ ЗАПРЕТИТЬ БАНДЕРОВЩИНУ И ПРОЧИЕ НАЦИСТСКИЕ МЕРЗОСТИ!
avatar
3
Совершенно согласен с автором, Хазарская танга которой клеймили скот украинцам ближе еврейской миноры. Так держать!
avatar