реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Міліціонер в гостях у журналістів

В редакції «Сіверщини» незабаром очікується зустріч колективу газети із заступником начальника УМВС України в Чернігівській області — начальником слідчого управління, полковником міліції Товкало Михайлом Володимировичем. Свої запитання кожен бажаючий може адресувати міліціонеру, зазначивши їх в коментарях (дивитися нижче).
Довідка УМВС. Товкало Михайло Володимирович народився у 1964 році, українець, освіта вища. У 1991 році закінчив Вищу слідчу школу МВС СРСР. В ОВС з грудня 1986 року. На займаній посаді з серпня 2004 року.



Теги:Товкало Михайло



Коментарі (3)
avatar
1
1. Як ведеться боротьба в сучасних умовах з нелегальною міграцією в області?
2. Стан розкриття «хабарницьких» справ в області. Особливості при їх розслідуванні.
3. В розрізі останніх подій. Чи зареєстровані в Чернігівській області злочини за розбещення неповнолітніх? Якщо так, то наведіть характерні злочини такого напрямку. Про складнощі щодо їх розслідування.
4. Ефективність роботи служби з боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми (наведіть кілька характерних і цікавих для читача прикладів).
5. Про результати службової перевірки УМВС області (також за участю Громадської ради з дотримання прав людини при УМВС України в Чернігівській області) за фактами, які викладені у публікації "Металева труба - знаряддя допиту" ("Сіверщина" , № 33 від 13 серпня 2009 року).
6. В чому полягає особливість такої інституції, як підписка про невиїзд? (В розрізі «справи Рудьковського»).
7. На якій стадії знаходиться «прилуцька справа»? («Перевищення працівниками ОВС своїх повноважень при затриманні Кунцевського, який помер у приміщенні райвідділу).
8. Коротко про діяльність слідчого апарату УМВС.
avatar
2
dry
avatar
3
1. За інформацією з обласної прокуратури у Прилуцькій міліції відбуваються «дивні» речі. Так у минулому році на території Прилуччини зникла людина, житель м. Київ. Заява про це виявилася втраченою, і до останнього часу ніхто цією справою не займався. Чутки твердять, що міліціонери просто «замилили» цю справу.
Але нещодавно родичі особи, що зникла звернулися з повторною заявою до обл. прокуратури. Це зацікавило їх, і вони у свою чергу «напрягли» прилуцьку міліцію, щоб вони поновили цю справу.

Прошу Вас прокоментувати цю історію, і розказати як же воно було насправді.

2. Цікавить ситуація на Чернігівщині з етнічною злочинністю. Яка ситуація у нашій області із цією проблемою?

З повагою Олександр ЯСЕНЧУК

avatar