реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Міхалич хоче рейдернути?

Благополуччя нашого рідного Ніжина опинилось під загрозою та потерпає від дерибану та рейдерства! Зараз я не перебільшую, а говорю про конкретні факти - про проект рішення Ніжинської міської ради 734.

Відповідно до цього документу міська рада має намір надати дві земельні ділянки, площею по 10 соток кожна, на березі річки Остер, в самому серці Ніжина, двом, наближеним до голови, особам. Обидвоє були довіреними особами голови під час виборів усіх рівнів та його помічниками. Та й нічого страшного, на перший погляд. Але, якщо придивитись уважно, то один із них - мешканець Крут, а інший - Чернігова. Та й то нічого страшного й на другий погляд, Конституція ж дозволяє.

Але одразу ж, думаю не тільки в мене, при перегляді цього проекту закралась тінь сумніву. А чому не пов'язані спільним побутом, і навіть містом проживання, чоловіки різної вікової категорії раптом вирішили в одному місяці в одному і тому місті, в одному і тому ж місці взяти поряд дві рівнозначні земельні ділянки? Це їх власне рішення чи вказівка їхнього шефа? Тут є два варіанти. Або ця ніжинська земелька - це "благодарочка" за допомогу в виборах, або ж це оформлення землі в центрі міста на підставних осіб, а земелькою буде розпоряджатись на свій розсуд сам голова. Скажімо, продасть землю під омріяний Епіцентр, або під багатоповерхову забудову. А що? Має право, чи не так?

Не так! Громада сама, без заїжджих "латифундистів", повинна вирішувати як і коли розпоряджатись своїми землями.

Шановні колеги! Закликаю не допустити земельної афери! Ще не всі охочі ніжинці використали своє конституційне право на приватизацію. До того ж, простим смертним пропонують використати своє право на околицях міста, про центр мови не йдеться!

Шановні депутати та однодумці! У День Свободи та Гідності варто подумати про свою громаду, бо саме вона делегувала вас захищати її інтереси. Адже міському голові глибоко байдуже на ніжинців, він навіть не виявив бажання разом із своїм електоратом вшанувати цей пам’ятний день! Певно, Міхалич святкував день Святого Михайла, було не до державних пам'ятних дат!

Колеги! Звертаюсь до вас з пропозицією зібрати розширену депутатську комісію по законності із залученням всіх депутатів і обговорити законність прийняття даного рішення. Також пропоную запросити на комісію і міського голову та нагадати йому, що міська рада має право висловити йому недовіру та зняти його з посади!

Земля - це єдине, що має справжню цінність, єдине, що вічне! Заради неї варто боротись! І будьте певні, ніжинці ніколи не пробачать такої афери!

Анатолій ЛІННИК



Теги:приватизація, Корупція, Анатолій Лінник, Олександр Кодола, Ніжинська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar