реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Мігранти проривають кордон

Треба бути готовим стріляти на ураження: тільки це зупинить приблуд! Мігранти спробували прорватися з Білорусі на територію Польщі, чути постріли.

У понеділок, 8 листопада, на білорусько-польському кордоні зібралася велика група мігрантів-курдів і намагалась прорвати кордон.

В останні тижні Польща розмістила тисячі солдатів на кордоні, звела паркан із колючого дроту та оголосила надзвичайний стан у прикордонній зоні у відповідь на зростаючу кількість мігрантів.

Польським, а згодом і українським прикордонникам потрібно бути готовими застосувати вогнепальну зброю проти порушників кордону. Бо як будуть дуркувати, так як з Міхуїлом, то буде капець.

За даними Федеральної поліції, лише за перші чотири дні листопада до Німеччини нелегально в'їхали 572 особи з Білорусі.

У Білорусь із Близького Сходу літатиме по 40 рейсів на тиждень. Це означає, що із цього регіону до Мінська літатиме більш ніж удвічі більше рейсів, ніж узимку 2019/2020 року, коли у Мінську приземлялося близько 17 літаків із аеропортів Близького Сходу.

"Ситуація на східному кордоні безпрецедентна і викликана абсолютно безпринципним, агресивним режимом", — заявила комісар ЄС із внутрішніх справ Ільва Йоханссон.

Зиновій ГУЗАР



Теги:режим Лукашенка, Зиновій Гузар, гібридна війна, мігранти


Читайте також



Коментарі (0)
avatar