реклама партнерів:
Головна › Новини › Невідома Україна

Ми всі пов’язані…

Сьогодні без послуг зв’язку нам навіть важко уявити наше життя. І послуги ці не обмежуються лише поштою та телефоном. Статистика, яка, за висловом класика, знає все, робить цікаві підрахунки.

У 2009 році послуги зв’язку надавали 46 підприємств Чернігівщини. За рік ними було надано послуг на 1205,5 млн.грн., у тому числі населенню – на 256,8 млн.грн. (21,3% загального обсягу).
Серед видів зв’язку найбільшим попитом користувався мобільний – 78,9% загального обсягу. Частка телефонного зв'язку (міського, сільського та міжміського) становила 11,4%, поштового – 4,7%, комп’ютерного – 2,5%, передачі і прийому телевізійних та радіопрограм, радіозв’язку –1,8%.
Швидкими темпами зростають доходи від надання послуг комп’ю-терного зв’язку (за рік в 1,6 раза), проводового мовленя (на 21,8%), передачі і прийому телевізійних та радіопрограм, радіозв’язку (на 17,7%), телеграфного (на 5,6%). Разом із тим, у порівнянні з 2008р., зменшилися доходи від телефонного міжміського зв’язку, включаючи міжнародний, (на 18,6%), поштового (на 17,6%), телефонного міського (на 11,5%), телефонного сільського (на 9,1%).
Послуги міжнародного зв’язку надавалися з таких видів як поштовий, телеграфний, міжміський телефонний та мобільний. За них отримано доходи в сумі 18,9 млн.грн. (1,6% загального обсягу).

Головне управління статистики Чернігівської області




Теги:мобільний телефон, телефон, статистика, Чернігівщина, інтернет


Читайте також



Коментарі (0)
avatar