реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Мешканцям Сумської та Чернігівської областей заборонили наближатися до кордону

Жителям двох прикордонних областей заборонили наближатися до кордону. Обмеження на пересування торкнулися мешканці Сумської та Чернігівської областей.
Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону 29 квітня повідомив представник Держприкордонслужби Андрій Демченко, інформує РБК-Україна

За його словами, мешканцям цих двох регіонів заборонено наближатися до державного кордону ближче, ніж на 1 км вдень та на 20 км вночі.
"Кожна охорона державного кордону вводить додаткові режимні обмеження. Це вже зроблено по Сумській області і зараз документується по Чернігівській області", - заявив Демченко.

Винятком вдень є населені пункти, що розташовані поблизу кордону. Їх відвідувати можна, навіть якщо відстань до кордону менша за 1 км. Вночі ж переміщення територією прикордонних контрольованих районів заборонено до 20 км.
У ДПСУ зазначили, що забороняється перебувати у лісосмузі, особливо з метою відпочинку. Також не можна проводити роботи у цих районах без попереднього погодження з прикордонниками.



Теги:Чернігівщина, російсько-українська війна, кордон, Сумщина


Читайте також



Коментарі (0)
avatar