реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Меру Ніжина на сесії подарували тюремний посуд для «баланди»

24 лютого 2012 року сесія Ніжинської міської ради знову почалася досить незвично, депутат Ніжинської міської ради від партії «Батьківщина» Максим Багрінцев подарував меру Ніжина М.Приходьку члену Партії Регіонів тюремний посуд й побажав, «щоб саме з нього мер Ніжина їв тюремну баланду у місцях позбавлення волі».
Далі депутат Максим Багрінцев вкотре нагадав меру Ніжина М.Приходьку, що він продовжує порушувати Постанову Генеральної прокуратури України про його відсторонення від посади Ніжинського міського голови, також депутат зазначив, що мер Ніжина незаконно привласнив собі власні повноваження та порушує ст. 353 Кримінального Кодексу України.
Далі, депутат сказав те, що Гепрокуратура скасувала Постанову Ніжинської міжрайонної прокуратури про відмову у порушенні кримінальної справи. Депутат Максим Багрінцев сподівається, що Генпрокуратура проведе неупереджену та об’єктивну перевірку й порушить проти мера Ніжина М.Приходька кримінальну справу за ст. Кримінального Кодексу України.
Депутат також наголосив на тому, що він сподівається, що судовий процес, котрий зараз триває над мером Ніжина завершиться справедливим покаранням для нього. Далі депутат Максим Багрінцев сказав, що Ніжинська влада, яку уособлює мер Ніжина М.Приходько не працює для людей і, що він не заслуговує бути мером.
На останок депутат Максим Багрінцев сказав, за те, що мер Ніжина скоїв тяжкий злочин й таким чином принизив репутацію територіальної громади за це мер Ніжина М.Приходько повинен бути покараний та нести кримінальну відповідальність.

Олександр Приступлюк





Коментарі (0)
avatar