реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Малюка шукали два дні

Майже дві доби поліцейські та небайдужі громадяни шукали трирічного малюка, який зник у місті Бобровиця. Знайшли живим і здоровим.

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Чернігівській області, 29-річна мама малюка повідомила про його зникнення вже після десятої години вечора. Поліцейські вияснили, що в обід мама залишила малолітніх дітей на батька і пішла по своїх справах. Коли повернулась – меншої дитини не було, а чоловік спав. Після спроб знайти малого самим – звернулись до поліції.

По тривозі було піднято весь особовий склад Бобровицького відділення поліції, до них приєднались рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій, військовослужбовці Національної гвардії, оперативники карного розшуку, бійці роти спеціального призначення «Чернігів», кінологи обласної поліції.

Ретельне прочісування місцевості дало змогу знайти малюка за півтора кілометра від міста, в полі. Хлопчика доставлено до лікарні для медичного обстеження. "Голос України"

P.S.
Як уточнив Євген Гробовой, громадський активіст з Бобровиці, хлопчик майже дві доби перебував в очереті в районі т.з. дамби колишнього цукрового заводу. В очереті він зробив собі імпровізоване ліжко і дві ночі там спав. Дитина була відразу поміщена до Бобровицької ЦРЛ, де перебуває і на даний час разом із 4-ри річним братом. Стан дитини задовільний (ближче до доброго), у нього було зневоднення, йому надали усі необхідні медичні процедури, тілесні ушкодження (окрім дрібних порізів та садн) відсутні, його досить сильно покусали комарі.



Теги:Бобровиця, пошуки зниклого малюка, ГУ НП в Чернігівській області


Читайте також



Коментарі (0)
avatar