реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Макрон дає задню...

Після громогласних заяв про відправлення французьких військових в Україну, від яких він уже на другий день відхрестився, президент Франції в інтерв’ю українським телеканалам заявив, що не вважає росію і росіян «поганими», бо «поганий» лише «кремлівський режим» (без імен!), і що потрібно чітко розмежовувати «російський народ» і його ж владу, ним же обрану.

Ні одна, ні друга журналістка (одна з них - «мову на хліб не намажеш») не нагадали, що саме зараз, у ці дні, російський народ, як ніколи, є одним цілим із владою, виказуючи їй свою - майже цілковиту - рабську відданість.

Росія, за логікою президента Франції (що віддзеркалює бачення війни європейським політикумом загалом), має бути «недоторканою», а всі зусилля «союзників» - спрямовані лише на те, щоб змусити її, росію, тобто путіна, якось «домовитися» з українцями. А домовлятися президент Франції готовий і чекає на телефонний дзвінок від…

Такий кут бачення по суті відображає позицію «хороших русских», за якою зміна самодержавця не передбачає демонтажу імперії, а лише зміну політичних лозунгів. Отож - jiber jaber, як сказано.

Вадим ВАСИЛЕНКО



Теги:Україна - Франція, широка війна, Вадим Василенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar