реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Мадяри посилюють розвідку в Україні

Угорщина активізовує та підсилює діяльність військової розвідки на території України та Румунії!

28 червня у Будапешті в приміщенні Військової служби національної безпеки (KNBSZ - Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat) (угорська військова розвідка) відбулася нарада угорських військових аташе у країнах ЄС та Україні під керівництвом міністра оборони Угорщини Honvédelmi Minisztérium Крістофа Шалай-Бобровницького.

На нараді обговорювались питання посилення роботи військової розвідки в Україні з метою збільшення впливу на внутрішню політику України шляхом використання «негативного ставлення України» до угорської нацменшини Закарпаття!

Присутній на нараді військовий аташе генерального консульства Угорщини в Ужгороді Ласло Віда запропонував наступні кроки:

закріплювати в інформаційному просторі Закарпаття тезу «війна в Україні - не війна закарпатських угорців»!
збільшення присутності угорських консулів на офіційних заходах виконавчої та представницької влади Закарпаття (присутності угорського консула на усіх засіданнях Закарпатська обласна рада уже замало);
схиляти топ-чиновників виконавчої та представницької влади Закарпаття на «сторону миру», тобто просувати ідеї «мирного завершення війни і приставати на меседжі москви» через шантаж місцевої влади закриття т.зв. Гуманітарного коридору;
посилення маркування Закарпатської області угорськими символами та збільшення фінансування такої діяльності через фонд Батлена Габора!

Прикриваючись «нейтралітетом» Угорщини і дружбою з путіним, міністр оборони Угорщини Szalay-Bobrovniczky Kristóf вирішив, скориставшись зосередженням уваги Української влади на війні, і далі просувати мадяризацію Закарпаття!

Ростислав МАЧОШАК



Теги:сателіти путіна, Закарпаття, мадяризація, Україна - Угорщина, сателіти Гітлера


Читайте також



Коментарі (0)
avatar