реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Люстратори" пікетували телеканал "Дитинець"

Чернігівські «люстратори», представники громадської організації ГРіМ та кандидат по 206 в.о. Олексій Корж, сьогодні, 14 жовтня, пікетували телеканал «Дитинець». Як відомо, цей телеканал пов’язують з народним депутатом Владиславом Атрошенком.

Пікетувальники обвинувачували телеканал у поданні «необ’єктивної інформації», «перекручуванні дійсності», «вирізанні» та «брехні».

На питання журналістів, чому ж «люстратори» не подали до суду на телеканал через «перекручування інформації» та «брехні», ведучий акції Олександр Бондарєв не зміг пояснити у якому саме матеріалі телеканал збрехав та перекрутив інформацію. Лише додав, що «на необ’єктивність до суду не подають». Тому, вони вимагають «Дитинець» бути об’єктивним і не бути «рупором кремлівської пропаганди».

У свою чергу, директор телеканалу «Дитинець» Олександр Ломако, вважає, що ця акція є політично-замовною і проплаченою іншим народним депутатом від Чернігівщини Валерієм Дубілем. За його словами, ця акція направлена на власника телеканалу Владислава Атрошенка, який, як і Корж, балотується по 206 в.о. «Також це спроба тиснути на журналістів та колектив»,- заявив Ломако.

Під час виступу «люстраторів» директор телеканалу намагався взяти мікрофон, аби висловити свою думку з даного питання, і між ними розпочалася невелика штовханина. ПіК



Теги:Дубіль, Люстрація, профанація, Дитинець


Читайте також



Коментарі (0)
avatar