реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Людина року -- Наталія Романова

Минулої середи в столичному готелі "Дніпро" відбувся другий етап визначення лауреатів чотирнадцятої загальнонаціональної програми "Людина року - 2009".
Із восьми номінантів в категорії «Регіональний лідер року», яких було названо ще 12 січня цього року за підсумками експертного голосування, визначено три лауреати. Приємною новиною стало, що до цієї престижної трійки потрапила і голова обласної ради Наталія Романова. В урочистій атмосфері організаторами конкурсу Наталії Андріївні було вручено диплом, що засвідчує її перемогу. Сама ж церемонія вручення премії «ЛЮДИНА РОКУ - 2009» відбудеться 20 березня 2010 року о 16-00 у Національному Палаці Мистецтв «УКРАЇНА».

Як вже повідомлялося, в експертному визначенні претендентів на здобуття лауреатських звань загальнонаціональної програми "Людина року – 2009" брали участь понад 800 експертів, делегованих майже від 200 організацій (з повним їх переліком можна ознайомитись на сайті www.ludinaroku.com.ua). Лауреатами у 17 професійних номінаціях визнані найкращі представники регіональної, підприємницької, фінансової, медійної та гуманітарної сфер діяльності, які досягли в 2009 р., на думку експертів, найбільш вагомих успіхів у своїй професійній діяльності.

Відділ інформаційного забезпечення та зв’язків з громадськістю
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради




Теги:Наталія Романова, Чернігівська обласна рада, Людина року


Читайте також



Коментарі (0)
avatar