реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Ляшко визнав: хлопчика збив його партієць

Хлопчика не велосипеді збив брат депутата обласної ради від Радикальної партії Ляшка, у машині якого ще й знайшли порошок, схожий на наркотичний - такою була перша інформація поліції та ЗМІ. Потім стали замилуювати цю тему - уже й не брат, уже й свідок відмовився від своїх слів...

Наразі поліція проводить розслідування у рамках кримінального провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження). Такі дії караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Поліція обіцяє, що хід справи буде максимально публічним та об’єктивним.

Але попри замилювання справи факт того, що за кермом був дійсно брат Блауша, підтвердив Олег Ляшко на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Я щиро бажаю швидкого одужання хлопчику. Сьогодні я також розмовляв із начальником поліції Чернігівщини Едуардом Альохіним і сказав йому дослівно: найбільше, що мене принизить - це коли винуватці дтп залишаться безкарними! Я нікого покривати не збираюся, хто б це не був!", - написав політик.

Чи не після розмови з Альохіним і стали відмазувати Блауша? А що Ляшко заявив - так він багато чого для марновірних заявляє...



Теги:Блауш, Радикальна партія Ляшка, чернігівська поліція, ДТП


Читайте також



Коментарі (0)
avatar