реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

"Ліві" товари у сумці листоноші

"Чи дійсно поштарі Менського міжрайонного вузла зв'язку реалізують населенню району «ліві» товари, які не належать вузлу зв'язку. Якщо так – то хто є організатором такої оборудки", -- таке питання задали члени постійної комісії з питаань законності, регламенту та правопорядку Менської районної ради.
Їх заява направлена начальнику Менського РВ УМВС України в Чернігівській області Вороні В.О. та начальнику відділу КРУ в Менському районі Крючку М.І. у рамках вивчення питання про ймовірне порушення закону головою Менської районної ради Володимиром Роговенком. Донедавна він очолював Менський центр поштового зв'язку, тож зрозумілий його вплив на поштарів.

Але саме питання піднімає завісу над іншою проблемою: а чиї товари носять у сумках листоноші області? Чи правда, що там є й товари колишнього поштового начальства та редактора- комерсанта однієї тиражної чернігівської газети?

Наразі менські депутати також цікавляться:" Чи отримували кошти колишні водії районної ради Охріменко О.О. та Шаров Ю.В. при завантаженні картоплі на автомобіль в особистому господарстві голови районної ради Роговенка В.І. в період осені-зими 2010-2011 років?" Про це звернення повідомляє менська районна газета "Наше слово".

Довідка "Сіверщини".
За час керування В.Роговенком Центром поштового зв'язку неухильно зменшувалася передплата "Сіверщини" в районах, що обслуговуються цим ЦПЗ. Зате зараз, коли "Сіверщина" повідомила про лист депутатів Менської райради, В. Роговенко пообіцяв подати до суду, де ми його з нетерпінням чекаємо. Сподіваємося, що до суду завдяки позиції депутатів він уже буде колишнім головою ради. А листоноші перестануть носити товари, кошти від продажу яких йдуть у приватні кишені двох -трьох осіб.



Теги:листоноші, мена, Скандал, пошта


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Це ж якого редактора товари таскають листоноші? Чи не Народенка -- редактора "Вісника Ч"?
avatar