реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Лікувальна отрута

Фахівці податкової міліції ДПА в Чернігівській області та Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів упередили продаж ліків, які могли становити загрозу для життя людей.
У ході реалізації регіональної Програми із запобігання ввезення та розповсюдження на території Чернігівської області неякісних, фальсифікованих та незареєстрованих лікарських засобів, співробітники Управління податкової міліції ДПА в Чернігівській області спільно з Державною інспекцією з контролю якості лікарських засобів перевірили аптечний заклад в одному із сіл Бахмацького району щодо законності провадження господарської діяльності.
За результатами перевірки встановлено факт реалізації лікарських засобів без державної реєстрації суб’єкта господарювання, відсутність ліцензії на даний вид діяльності та паспорту аптечного закладу. Реалізовувала лікарські засоби та препарати медичного призначення особа, яка не була фахівцем з достатнім рівнем кваліфікаційних вимог.
Також не можна було не звернути увагу на повну невідповідність приміщень підпільної аптеки санітарно-епідемічному режиму аптечних закладів. Лікарські засоби зберігалися без дотримання відповідних вимог, встановлених виробником, що могло призвести до втрати якості медичних препаратів.
В результаті проведених заходів співробітники податкової міліції вилучили з незаконного обігу лікарські засоби та препарати медичного призначення орієнтованою вартістю 70 тис. грн.
Проводиться подальша перевірка.

УПМ ДПА в Чернігівській області





Коментарі (0)
avatar