реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Ленд-ліз і фейки

Вибачте, не втримався.

Лиш пару годин тому в США проголосували за надання Україні ленд лізу, а я вже читаю в коментарях як деякий мотлох підкидає вгору чіпчики та ліфчики із криками ,,слава херою'', приписуючи чужі заслуги лідору.

Тупорилим нагадую хто перший заговорив про ленд ліз. Це сказав Петро Порошенко 15 лютого 2022 року із трибуни ВР за 9 днів до повномасштабного вторгнення рашистів в Україну, і якраз день перед тим як 16 лютого дехто відзначав незрозумілий нікому день ,,соєдінєнія'' і закликав до шашликів і святкування дняпабєди.

Петро Порошенко: "Безумовно, фракція «Європейської Солідарності» в повному складі буде підтримувати зазначену постанову. Але чого бракує в цій Постанові – і я прошу додатково включити. У зверненні до парламентів іноземних держав ми маємо закликати до негайного запровадження санкцій проти Росії як єдиного дієвого механізму зупинки агресора», – зазначив Порошенко.

Щоб вони звернулися до своїх урядів про негайне збільшення військової допомоги і запровадження ленд-лізу для збільшення обороноздатності України, боротьби за свободу, безпеку і демократію в Європі і світі», – вважає п’ятий Президент.

«А ще мені незрозуміло, чому парламенти всього світу, вся Європа неодноразово проводили засідання на підтримку України. І тільки Верховна Рада України два місяці байдикувала, відправивши самих себе на канікули, стверджуючи, що ніякої військової загрози немає. Тільки сьогодні прокинулися, навіть не встигли повернутися з-за кордонів. Тому перед тим, як звертатися до інших, зверніться до себе», – зауважив лідер партії.
,,І запросіть нарешті Зеленського в парламент для чесної розмови про оборону держави, української землі і українського громадянина. Нехай не ховається» - сказав Порошенко.

Ярослав ЛІСЕВИЧ



Теги:широка війна, Україна - США, Петро Порошенко, Ярослав Лісевич


Читайте також



Коментарі (0)
avatar