реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Квартиру отримала сім'я лікарів

Попри війну треба жити, а відтак і лікуватися. Тож і надання квартири подружжю лікарів - правильний крок для розвитку міста.

Хоча йдеться про Корюківку - прикордонне місто, де ще нещодавно люди виходили з голими руками проти російських танків. Але тим паче тут треба дбати про лікарські кадри, бо війна ще й хвороб додає. Тож ключі від квартири для родини Хроменків - радість не тільки для молодого подружжя, а й для містян.

Житло надали службове, але через 10 років роботи його можна буде приватизувати. І це реально, бо Олексій Хроменко й так покинув Київ, щоб працювати у Корюківці. Він нічого не знав про це місто - маленьке, як для столичного жителя. Але вагомим аргументом на користь Корюківки стало те, що окрім лапароскопічної системи, яку мала тутешня лікарня, в Корюківці застосовують сучасну малоінвазивну методику хірургічного втручання. Тут він познайомився і з майбутньою дружиною, яка теж була інтерном. Тепер Олексій - хірург, а Олена - акушер-гінеколог. У Корюківці й народився синочок Матвійко, якого поки що виховує бабуся, але з появою власного житла, певно, і малий повернеться до батьків.

У Корюківці вже шість інтернів отримали службові квартири, зокрема анестезіологи, травматолог, хірург та акушер-гінеколог. В одному із помешкань наразі робиться ремонт, після завершення його нададуть ще одному лікарю.
"Голос України"

Фото з соціальних мереж.



Теги:Корюківка, відбудова Чернігівщини


Читайте також



Коментарі (0)
avatar