реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Кувейтський принц перейшов у християнство

Член королівської родини в Кувейті прийняв християнство. Він записав аудіозвернення, в якому зазначив, що якщо його вб'ють, то він впевнений, що потрапить в рай. Інформація про це з'явилася в Сhristian Тelegraph і Assist News.

Як повідомило іранське християнське новинне агентство Mohabatnews.com, арабський супутниковий канал під назвою "Al-Haqiqa", який транслює християнські передачі, в одній зі своїх програм оприлюднив аудіофайл, нібито записаний кувейтським принцом Абдаллахом Аль-Сабахом.

"Я повністю згоден з поширенням даного матеріалу. Я також вірю, що якщо мене вб'ють, я вічно буду разом з Ісусом Христом", - зазначив Аль-Сабах у зверненні.

Він додав, що повністю задоволений своїм рішенням, адже саме Біблія наставила його на істинний шлях.

Крім того, принц висловився про ісламістів, які прийшли до влади в Єгипті.

"Ісламські групи завжди хотіли нападати на різні міста у всьому світі, але Бог охороняв і досі охороняє світ. Саме тому ми бачимо, як у їхньому середовищі з'являються розбіжності, які будуть і далі зростати, завдяки чому групи будуть ділитися на дрібніші" , - підкреслив Аль-Сабах.

Новина про навернення принца потрапила на перші шпальти багатьох арабських ЗМІ. У свою чергу, один незалежний шиїтський сайт спростував це повідомлення, процитувавши іншого кувейтського принца Азбі Аль-Сабаха, який заявив, що "в королівській родині немає принца з таким ім'ям".

Іслам є офіційною релігією в Кувейті, де його сповідує майже все населення.

Слід зазначити, що раніше з ісламу в християнство перейшов Мосаб Хасан Юсеф, син засновника руху "Хамас"
Відголос



Теги:Християнство, Кувейт


Читайте також



Коментарі (0)
avatar