реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Куліча ладнають на аграрного міністра?

Перший раз, коли "Сіверщині" з конфіденційних джерел стало відомо про наміри влади втовпити Валерія Куліча на арарного міністра, ми не стали це публікувати - мало які плітки ходять під куполами та в кабінетах...

Проте тепер сайт АгроПортал пише: "Голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч найближчим часом може обійняти посаду міністра аграрної політики та продовольства України.

Про це AgroPortal.ua повідомили джерело у Верховній Раді України, а також кілька учасників ринку.

Зокрема, йдеться про те, що кандидатуру Чернігівського губернатора лобіює Блок Петра Порошенка.

У телефонній розмові з кореспондентом AgroPortal.ua Валерій Куліч не підтвердив цю інформацію, зазначивши, що йому ніхто нічого не пропонував.

«Така пропозиція мені не надходила, а говорити можуть багато про що», — констатував він".

Для довідки: Валерій Куліч народився в Чернігівській області у селі Рождественське - там же, де й колишній перший секретар обкому компратії Петро Шаповал. . Протягом всієї своєї кар'єри активно займався бізнесом. У 1993 році став віце-президентом страхової компанії «Лев». З 1995 до 1999 року був начальником відділу ЗАТ «Страхове товариство «Гарантія». З 1999 до 2002 року був директором департаменту агропромислового ЗАТ «Агроенергопостач».

Після цього він протягом 12 років був гендиректором ТОВ «Форсаж». У 2010 році Куліч став депутатом Чернігівської облради. На парламентських виборах 2014 року Валерій Куліч балотувався у мажоритарному окрузі № 205 від Блоку Петра Порошенка і переміг, отримавши 27,98% голосів.



Теги:міністерство аграрного розвитку, нові кадри, Валерій Куліч


Читайте також



Коментарі (0)
avatar