реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Куліч звільнив "свободівця"

Голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч звільнив останнього представника ВО "Свобода" у владі - заступника директора департаменту агропромислового розвитку Чернігівської ОДА Костянтина Лубенцова.

Прилучанин Костянтин Лубенцов очолював обласну організацію "Свободи", з 2013 року був помічником народного депутата Руслана Марцінківа, який від "Свободи" був закріплений за Чернігівською областю.

У 2014 році був заступником голови Чернігівської ОДА з аграрних питань, хоча раніше працював у системі нафтогазодобування. За його сприяння керівнком департаменту екології та природних ресурсів стала донька регіонала Віктора Тканка, яка не мала жодного досвіду в даній сфері і проти призначення якої виступав штаб національного спротиву.

Про діяльність К.Лубенцова на посаді заступника керівника агродепартаменту нічого не відомо.



Теги:нові кадри, Чернігівська ОДА, Лубенцов, ВО Свобода


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Тихо просидів чоловік, а був активний, поки не втрапив у крісло. Воно й ясно - який з нього аграрій.
Як зі Швайки аграрний міністр: юрист і теж свободівець. Про міністра оборони-свободівця Тенюха згадалося, спасував у кримських подіях 2014-го. І що то за "Свобода" така? Сам дивуюся, бо був довіреною особою Тягнибока на виборах Президента 2010 року.
avatar