реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Критичні дні Путіна

Відомий російський політолог Станіслав Белковський, що доволі точно оцінював і передбачав багато ситуацій, назвав психічний діагноз Путіна - якась шизофренія.
Схоже, у суміші з паранойєю.


Ввійти у Крим - не проблема. Вийти з нього з достоїнством - ото проблема.

План Путіна був таким: спровокувати кримських татар, українську владу, накласти гори трупів і в якості миротворця начебто законно зайняти Крим - ісконно русскую тєрріторію. Облом вийшов: Україна - не Росія, попереджували ж його.

Ніяких кримських партизан, ніякої української армії (її ще Кучма угробив, а Ющенко з Януковичем продовжили), а місцеві жителі іронічно (бо перший переляк уже пройшов) поглядають на т.зв. "народну самооборону" в касках російської армії і з озброєнням, яке є тільки в російської армії. А з обіцянок економічної допомоги будуть скоро сміятися - особливо гіркими сльозами ті 100 тисяч сімей, які жили з курортного бізнесу. Він у Криму накрився російським тазиком маскувального кольору.
Гобліна - така кримінальна кличка самозваного прем'єра Криму Аксьонова, який заднім числом попросив у Путіна допомоги, - не сприймає кримська еліта, знаючи його бандитське минуле.

Проте Путіна недооцінили - він підготував масові акції в Донецьку, Луганську, Харкові - до того ж, завезли громадян Росії, які і влаштували побоїща та встановлення російських трикольорів (украдених, до речі, у голландців). на фото- москвич встановлює прапор РФ у Харкові.

До речі, Кернеса, якого чомусь досі не заарештували, треба віддати на поруки єврейській громаді - хай одноплемінники з ним якось самі розберуться, щоб не було потім розмов про єврейські погроми.

Провокації Путіна не вдалися і весь світ побачив агресивну наготу російської політики. Не вірю в ефективність гарантій Будапештського меморандуму (до речі, чому Кравчук мовчить, що його підписував, віддаючи задурно ядерну зброю?). Не вірю у підтримку російських громадян всередині Росії - доктор Геббельс при путінській пропаганді відпочиває. Але вірю у свій український героїчний народ.

Путін підписав собі смертний вирок - переконаний Станіслав Белковський. Хочеться вірити, бо народ, який скинув свого диктатора, тим паче не прийме чужого.

А в Путіна - критичні дні: кожна година без пострілів у Криму наближає падіння великого страшного гудвіна, себто Путіна.


Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Станіслав Белковський, Україна - Росія, агресія Росії, Крим


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
ОСТАНОВИ РОССИЙСКИХ ФАШИСТОВ!
подпишись под петицией и распространи эту ссылку в сети! https://petitions.whitehouse.gov/petition/stop-russian-fascism-ukraine/wmrjrP3r
сохрани мир в Украине!
avatar
2
Нарешті Василь Чепурний почав негативно ставитись до головного винуватця нинішніх подій -- прищавого Ющенка!
avatar