реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Кредит для свиней

"Ерсте Банк" надав кредит в розмірі 3,5 млн грн строком на 36 місяців ТОВ «Прилуки-ГарантБуд».

Підприємство спеціалізується на розведенні свиней. Кредитні кошти буде спрямовано на розвиток бізнесу, а саме на закупівлю кормів тощо. Збільшення обсягів закупівлі кормів дозволить "Прилуки-ГарантБуд" збільшити поголів’я свиней на 50% до кінця 2013 року.

«Працюючи в сфері тваринництва з 2007 року, ми успішно розвивали свій бізнес. Для більш суттєвого росту нам необхідним було додаткове фінансування. Адже реалізувати наші плани по розширенню поголів’я свиней до 9000 можливо лише за умови збільшення кормової бази, витрати на яку складають 70% собівартості кінцевої продукції. Кредит "Ерсте Банк" дозволить нам суттєво збільшити потужності свинокомплексу, а в результаті продажі та прибутковість підприємства», – говорить Дмитро Рожко, директор ТОВ «Прилуки-ГарантБуд».

"Прилуки-ГарантБуд" займається розведенням, вирощуванням та відгодівлею свиней. Наразі продукція підприємства орієнтована на внутрішній ринок України, втім, в майбутньому компанія планує також експортувати свинину. Ефективність бізнесу забезпечують кваліфіковані співробітники, а також хороша технологічна база підприємства.

«Агробізнес в цілому та тваринництво зокрема є для нас стратегічним напрямком. Особливо важливим є фінансування малого бізнесу, що працює в даному секторі, адже такі компанії мають хороший потенціал розвитку, втім їм часто не вистачає власних фінансових ресурсів., – говорить Світлана Черкай, заступниця голови правління АТ «Ерсте Банк». – Приймаючи рішення про кредитування Прилуки-ГарантБуд ми звертали увагу на якість бізнесу, попередній досвід та результати роботи свинокомплексу, прозорість фінансової звітності та стабільність компанії, а також потенціал ринку. Ми переконані, що кредит "Ерсте Банку" дозволить "Прилуки-ГарантБуд" успішно використати можливості ринку та розвинути бізнес».



Теги:Прилуки, свинарство, Ерсте- банк


Читайте також



Коментарі (0)
avatar