реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Козак з фотоапаратом

Виставка засновника Соколиного хутора Миколи Черепа кілька днів працює в Прилуцькому краєзнавчому музеї імені В.Маслова. А потім перебазується до Києва. Весною ж Микола Череп гостював у Парижі, де його виставка високохудожніх фотографій була представлена у франко- українському центрі.

Микола Череп - випускник столичного Інституту туризму за спеціальністю "організатор туристичної справи" і на ділі довів вартісність свого диплома. Його Соколиний хутір відомий далеко за межами нашого краю, а багато людей у Качанівку тільки й приїздять завдяки Миколі Черепу.

І якщо у Качанівці нема жодного розвитку - красивий палац всередині практично порожній (не можна ж всерйоз рахувати експозицією виставки самоварів та самодіяльного художника) - то в Миколи Черепа, на хуторі під Качанівкою, активний розвиток.

Нещодавно у Чернігові - в день святої Покрови та в день святкування 300-ліття освячення козацької Катерининської церкви - козаки Миколи Черепа не тільки куліш варили, але й показали хвацькі вправи на конях.

...Виставка ж у Прилуках працюватиме до 14 листопада. Прилучани, не проґавте!

Василь АВДІЙ






Теги:Прилуки, Соколиний хутір, Качанівка, Микола Череп


Читайте також



Коментарі (0)
avatar