реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

"Ковтьоба" від Ляшка триває

«Сіверщина» у статті Сергія Павленка «Просили селяни дорогу, а отримали ... ковтьобу» писала про зруйновану владою дорогу Терешиха - Смолове Бахмацького району.

Редакція отримала відповідь за підписом заступника голови Бахмацької районної державної адміністрації Івана Шаповала, в якій підтверджується, що «ремонтні роботи були розпочаті в 2008 р. Службою автомобільних доріг в Чернігівській області. На даний час, за браком коштів, роботи на зазначеному об’єкті призупинені і даний об’єкт рахується як об’єкт незавершеного будівництва».

Районний керівник повідомляє: « Будівництво під’їзду з твердим покриттям до села Смолове було включено до переліку доріг на 2012 рік і надіслано до облдержадміністрації 13 березня».

На цьому відповідь закінчується, що можна зрозуміти як натяк – ми, мовляв, в область звернулись, а далі в них і питайте. І дійсно, ремонт цієї дороги був розпочатий з ініціативи обласної влади та за наполяганням народного депутата Олега Ляшка тодішня голова обласної ради Наталія Романова погодилася на перенесення коштів з цієї дороги на якусь іншу. Через що люди у Смоловому матюкають і БЮТ, і владу, і Олега Ляшка. Цікаво – як він буде балотуватися по Бахмацькому округу?



Теги:Олег Ляшко, Бахмацький район, Смолове


Читайте також



Коментарі (0)
avatar