реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

КОСТЕНКО вважає, що російська керована демократія зайшла в глухий кут

«Російська керована демократія зайшла в глухий кут, бо партія влади не запропонувала жодних альтернатив тоталітарній моделі економіки радянського зразка», - заявив народний депутат України, голова Української народної партії Юрій КОСТЕНКО.
За його словами, «найсумніше, що Росія не має потужних політичних сил, які могли б запропонувати альтернативу цьому курсу». Так політик прокоментував результати російських парламентських виборів, де правляча партія «Єдина Росія» набрала менше 50% голосів при явці виборців менше 60%.
«Російська керована демократія, на відміну від інших країн з тоталітарними моделями влади, - Китаю, ОАЕ, - виявилася неспроможною створити конкурентну ринкову економіку», - вважає політик. За його словами, «російська керована демократія, як і тоталітарний Радянський Союз, підживлюється за рахунок проїдання енергоресурсів та придушує економічну активність пересічних громадян».
Головна вада російської моделі розвитку, що "росіяни не розбудовують жодних стратегічних напрямків розвитку економіки за рахунок енергоресурсів, які колись вичерпаються», - вважає лідер УНП. «Саме відсутність зростання рівня життя пересічних росіян - причина падіння підтримки «єдиноросів», - констатував КОСТЕНКО.
За його словами «політика ПУТІНА-МЕДВЕДЄВА призвела до ще одного трагічного результату, -- єдиною потужною опозицією в Росії залишилась КПРФ». «Навіть якщо на наступних виборах переможе опозиція, Дума отримає комуністичну більшість, а Росія – президента-комуніста», - констатував лідер УНП. За його словами, «у такий спосіб Російська імперія замкне коло політичних експериментів довжиною в 100 років – від комунізму до так званої російської моделі керованої демократії, не давши російському народу ніякої надії на заможне життя та демократичний розвиток країни».

Прес-служба УНП





Коментарі (0)
avatar