реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Конкурс безрезультатний

Повторний архітектурний конкурс на кращу проектну пропозицію щодо спорудження Меморіалу Захисникам України в Чернігові відбувся і завершився, але жодну з проектних пропозицій не обрано.

Як повідомила прес- служба міської ради, засідання журі конкурсу відбулося 22 лютого. В журі - в основному архітектори, а також представники організацій родин загиблих та ветеранів АТО, громадського активу міста, історик та заступник міського голови, відповідальний за напрямок будівництва. Присутні 18 чоловік з правом голосу. Головою журі є заступник міського голови Олексанр Атрощенко.

На конкурс надйшли 14 анонімних пропозицій (анонімних - на час розгляду), але одна була зразу відхилена журі і не розглядалася. дивно, що менеджер оновлюваного регіоналнього Суспільного мовлення Андрій Тіток саме її і виклав у фейсбуці як зразок конкурсних робіт.

Проте й інші роботи не задовольнили членів журі. Як правило, це або арка, або хрест чи стела - банальні архітектурні речі.

Дивує, що архітектори не захотіли отримати 100 тисяч премії, встановлені міьским говлою за перше місце, адже всі подані роботи неоригінальні, без польоту архітекутрної дуки, врахування історичних традицій міста.



Теги:архітектурний конкурс, Чернігівська міська рада, герої небесної сотні


Читайте також



Коментарі (0)
avatar