реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Концерт Лободи: лобода в піснях і в головах шанувальників

"Мы тут со всех сторон забаррикадированы радикалами, причем пьяными" - написала продюсерка співачки Лободи Нателла Крапівіна для, звісно, ж російських ЗМІ (конкретно для газети "Комсомольская правда в Украине", яка на ганьбу міністра - кума Президента Стеця чомусь досі виходить в Україні). Мова йде про концерт Світлани Лободи, який вчора намагалися зірвати у Чернігові представники патріотичних організацій.

Напередодні вони звернулися до керівників області та генерального директора обласного музично- драматичного театру імені Т.Шевченка (!) Сергія Мойсєнка з вимогою відмінити концерт, хоча би з поваги до похорон волонтера Станіслава Астахова, який помер внаслідок поранення російськими окупантами. Вимога була проігнорована. Гроші понад усе!

Протест же проти концерту цієї співачки проходив через її концерти в Росії.

Протестувальники пропускали чернігівців - "какаяразніца" через коридор ганьби, викладений сувенірними рублями, залитими червоною фарбою та викладений гільзами. Проте чернігівці в дорогому одязі йшли тупо на концерт - "какая разніца, ета же канцерт!". Сталися дві сутички з поліцією, був застосований сльозогінний газ.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Чернігівський театр, колаборанти, Сергій Мойсієнко, концерт Лободи


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
"в дорогому одязi" аж глаз режет от зависти автора :) а так -да враг номер 1 Лобода, а не коррупция. С Лободой проще бороться.
avatar
2
напишу, що були в бідному одязі smile
avatar