реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Компанія Костусєва воює з ...балконом

До одеситки Вікторії Субар, на балконі якої розміщений напис «Слава Україні», надійшов дивний лист від керівника управління архітектури та міськбудівництва Одеси Марата Касимова. В листі чиновник поручає голові інспекції по благоустрою й керівнику інспекції Держархбудконтролю привести вказану частину фасаду у відповідність до кольору всього будинку. Причиною такого рішення міськрада пояснює «скаргами» які надходять від сусідів Вікторії з приводу її балкону.
«Міська влада Одеси осліплена черговим приступом українофобії підключає всі можливі важелі проти одеситки Вікторії Субар з метою знищення напису «Слава Україні» та малюнку на її балконі. При цьому, міські очільники посилаються, на нібито «телефонні скарги» які поступають від її сусідів - це смішно», - зазначив координатор громадської ініціативи «Оновлення країни» у Одесі Сергій Гуцалюк.

Також він повідомив, що на більшості фасадів будинків, в центральній частині міста, «красуються» нецензурні графіті та непристойні малюнки, що щодня бачать сотні туристів, в тому числі й іноземних, але міську владу вони не хвилюють.

Оновлення країни



Теги:україноненависники, Костусєв, Оновлення країни, Одеса


Читайте також



Коментарі (0)
avatar