реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Комфорт для великих від податкової

Одним із основних завдань Державної податкової служби є створення сприятливого бізнес-клімату, зменшення фіскального навантаження на платників, результатом якого буде сумлінна сплата податків.
Керівництвом ДПС України на даний час створюється Центральний офіс з обслуговування великих платників податків. При цьому, відрахування податків вони будуть здійснювати як і раніше, але допомогу в адмініструванні їм буде надавати єдиний офіс.
Це буде оптимальна модель податкової служби з залученням потужних вітчизняних інтелектуальних ресурсів. Мова йде про нову філософію формування, модернізації Податкової служби України.
Податківці переходять до ідеології, яка полягає у двох словах - добросовісна і добровільна сплата податків. Така ідеологія і філософія закладена у Податковому кодексі України, який є конституційно-правовою базою для проведення відповідних проектів.
Стратегічною метою Центрального офісу з обслуговування великих платників податків є забезпечення оптимальної сплати податків і зборів великими платниками податків шляхом поліпшення якості податкового сервісу, удосконалення існуючої системи адміністрування податків, що сприятиме досягненню балансу між інтересами великого бізнесу і держави.

ДПІ у м. Чернігові





Коментарі (0)
avatar