реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Командир "Чернігова" зрадив Україну

Стосовно тральщика «Чернігів» та подальшої долі його екіпажу начальник регіонального медіа- центру Міністерства оборони Вадим Мисник повідомив наступне.

Станом на дев’яту годину 24 березня судно стояло на причалі в затоці Донузлав під російським прапором. З 67-ми членів екіпажу восьмеро, у тому числі й капітан третього рангу Борис Палій, перейшли на бік росіян, троє продовжують службу на українському морському тральщику «Черкаси», решта екіпажу чекає переводу на службу в Україні.

Командир тральщика "Чернігів" відмовився допомогти кораблю "Черкаси" відтягти затоплені російськими окупантами кораблі на виході з Донузлаву.



Теги:зрада України, тральщик, російська окупація, Чернігів, Крим


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
а может Міністерства оборони Украины ЗРАДЫЛО!?
avatar
2
Нагадаю, що прикордонники вивели ВСІ свої катери з Криму в Маріуполь та Одесу. Як виявиться, вони вивезли звідти ще й все обладнання, сім'ї - евакуйовані без зайвого розголосу приватними мікроавтобусами в Одесу.
Нагадаю, що саме прикордонники в не побоялися перегородити Балаклаву маленьким катером із розчохленим кулеметом (на фото), коли корвети ВМС все "чекали наказу"
avatar
3
Чернигов - святорусская земля и вам мовнюхам грёбаным надо убираться нахрен. Ишь, говно - возомнили себя тытульной нацийэй...
avatar