реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Команда лузерів

Не хотів, не приємно, а доведеться пройтися по вчорашній прес конференції Зеленського українським медіа.
Просто змушує написати коментарі до кожного із його питань.

Я б дав цьому допису наступну назву:
«Хворі брешуть безупину, розуміючи свою брехню але не відчуваючи докорів сумління стосовно цього».

Зупинюсь на декількох тезах.

Перша теза:
«Про головнокомандувача Сирського і наступ росіян на Харківщині: Складно сказати, що було, якби не змінилося керівництво армії. Це післявоєнні питання. Я не вважаю, що якщо будь-хто, хто був на місці Сирського, то не було б прориву. Я вважаю, він би був».

Це просто «перл» жахливої некомпетентності, безвідповідального ставлення до кадрового підбору, його якісного професійного складу з боку Президента Зеленського, який зводиться до того, що не важливо хто стоїть на чолі Генерального Штабу ЗСУ.

Це не він своїм рішенням просто зніс як Смерч напередодні контрнаступу з боку ворога під корінь весь попередній склад Генштабу ЗСУ на чолі з генералом В. Залужним, це не він провалив мобілізацію у всіх її напрямках, це не його люди повністю провалили питання побудови якісних оборонних споруд.

Я багато писав за Харківський напрямок, є також розширений допис зі всіма деталями на сторінці А. Реви, він там все розклав по полицям.А якщо коротко, то замість підготовлених командирів і командувачів цього напрямку призначали як завжди за принципом особистої відданості до начальства.
Кадрова політика була просто жахлива!!!

Оборонні споруди не будувалися на загрозливих напрямках як з Півночі, так і з боку Вовчанська.
Якщо м’яко сказати, то це злочинна халатність, якщо по другому, то це гра в піддавки ворогу.
Цілий інженерний підрозділ був на цьому напрямку без роботи, але команди на мінування і зведення оборонних споруд в сірий зоні так і не отримав.Ну а далі був просто жах з боку Харківської ОВА, це була переважно імітація такого будівництва, а на деяких ділянках відверте шкідництво і зрада.
Ви всі бачили вивалені вздовж дороги зуби дракона.

Нове керівництво напрямку змушувало командирів різних ланок підписувати акти на прийняття споруд, що були готові на 30%, хто відмовлявся, тих знімали з посад.

Писати можна до безконечності.Тому підсумовуючи, скажу наступне – йшла цілеспрямована чергова здача міста Харків ворогу!!!І тільки Чудо і люди в черговий раз врятували Харків.

Але за всі ці випадки мародерства і відвертої зради наші ЗСУ заплатили велику ціну, ми марно втратили сотні наших бійців і в мене питання, а хто відповість за ці втрати, а є кому, в одну шеренгу командирів, очільників ОВА і іншу сво@оту потрібно поставити, саме на них лежить вся кров наших вояків, а очолює всю цю піраміду за посадою верховний ГК Зеленський.Так скільки можна гратися у війну на людських кістках, може досить!!!

Тобто все, на що не зручно відповідати, потрібно перенести на після війни, пам'ятаєте Чонгар і все таке інше, тепер і це питання відправимо знову у відстій, а винні у здачі наших територій і смерті вояків будуть і далі жити, і далі мародерити на кожному кроці!!!
А мародер, це Вбивця, причому Серійний Вбивця!!!

Змушую себе писати за цих негідників, але таке огидне відчуття тільки однієї згадки про них!

Наступна теза:
«Європа нам дала все що могли з ППО. Є ще кілька країн, які можуть дати і ми над цим працюємо - маємо позитивні сигнали».

Я не знаю, які потрібно мати очі з тим ППО, коли він так необачливо ставиться до того що вже є на бойовому чергуванні.Скільки ми вже втратили новітніх систем Патріот за час без Залужного?
На Донбасі втратили саме ті системи, що збили більше однієї ворожої ескадрильї Су-34 М, пам*ятаєте, а потім хлопців просто на марші росіяни розстріляли.

Подібна картина була і в Одесі нещодавно, куди їздив Зеленський для зйомок фільму про війну. Там теж ми втратили декілька систем Петріот і саме головне людей, навчених профі. Вони там дупу декому прикривали, а кротяче оточення здало їх локації.

І саме страшне, що ці системи були зняті з бойового чергування над повітряним простором Києва, і відразу в ту чорну діру прилетіли ракети і наробили лиха, Охматдит пам'ятаєте!

Може досить так вчиняти з засобами ППО, по - перше це марна втрата наших вояків, а по-друге це мільярди!!!

І ще одна теза, пишу з-під палки на одному сумлінні.
"Затягування рішення США про виділення нового пакета допомоги Україні послабило позиції нашої країни на полі бою."

А хто винен в цьому, США, вони такі як є, працювати з ними потрібно і все!

Якщо коротко, то це антинаціональна політика і жахлива некомпетентність, в кращому випадку, з боку українських "потужних" «5-6 топ-менеджерів управителів», саме вони системно і безупинно послабляють позиції України, в США, так, саме Вони!!!Це що, США перетворило високопрофесійну, кар’єрну дипломатію на туристичний гурток якихось підкилимних рішал-нездар?Ви тільки подивіться хто туди під «зеленим прапором» їздить, просто огидно дивитися на весь той шапітлій!!!Чого тільки вартує ота послиця, що ресторани відкриває в Вашингтоні, просто йде якесь щоденне знущання над здоровим глуздом!
А потім обурюємося що вони щось не додали.

І так куди не кинь, вони повні лузери у всьому.
За авіацію ще говорив як завжди Зеленський, але я не буду на цьому зупинятися і так забагато написав.
Скажу одним реченням, ми самі не готові до прийняття і експлуатації навіть тієї невеличкої частки літаків F-16…

Підсумовуючи, ще раз підкреслюю, що з цією публікою ми війну однозначно програємо!!!
Тому думайте і дійте.
На цьому все на сьогодні.
Воюємо і далі на всіх фронтах.
ГЕРОЯМ СЛАВА!
СЛАВА ЗСУ!
СЛАВА УКРАЇНІ!
І МОЄ ОСОБИСТЕ ПРОХАННЯ НА ЛЕГКУ БРОНЮ ДЛЯ ЗСУ!
Тема дуже актуальна, нам потрібно вести маневрені, асиметричні дії.
Прошу донати на цю картку– 5457 0822 9793 5996 – ПРИВАТБАНК.

Володимир ЗАПОРОЗЬКИЙ



Теги:широка війна, команда ЗЕ, агенти Москви


Читайте також






Коментарі (0)
avatar