реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Колотілін і небо в алмазах

З виду йому не більше тридцяти, а він уже упірвав бога за бороду. Точніше, це йому її, ту бороду, упірвали. З чиєїсь милостині, і за якісь лише йому відомі заслуги перед країною.

Але він уже знає, як не подавати виду. Він уже наблатикався, як усім цим неподаним видом показати, що оця урядова посада - це його призначення, карма, що цій країні несосвітенно пофортунило на нього, і той його нинішній статус виконувача обов'язки насельника урядового кабінету - це непорозуміння, що насправді він вродився з пуповиною, вживленою до міністерського крісла.

Йому не більше тридцяти, а в нього на фейсі така печать планетарної значущості, така міна всевідання, наче цей парубій устиг спробувати на смак усі земні насолоди і скорботи. (Господи, скільки набачився свого часу отаких недоскороспілих зелениць, які викричалися у великі "керівники" прямісінько з вузівських комітетів комсомолу! У модних костюмчиках зі спецрозподільників, але з такими драповими мармизами... Думав, вони уже "в тиражі", в поживному мохові, вросли почесними керівними мухоморами у своїх комерційних банках-дерибанках, акціонерних товариствах та інших постсовкових общаках, аж ні, ця драпова стяжка на пику - перехідна, успадковується, як проказа).

Йому тридцять, а він урядовець. Він сам собі закон, і чхати хотів на всі не ним писані.
Він оце сьогодні представляє Уряд України на поважній міжнародній конференції, яка зібрала до Києва шанованих гостей з двох десятків країн. І яка визначила мовою спілкування англійську та українську. Де навіть посланниця Білорусі з поваги до протоколу та України виступала доброю українською.

Але йому до дупи і той протокол і законодавство про державну службу та державну мову. Він, плюнувши на все це з "большой кремльовской стєни", говорить російською.

Його прізвище Колотілін, і він в.о. голови Держгеокадастру України.
Незамінний кадр!
Дорованіє України!
"Надьожа" і опора "власті"!
Запам'ятайте його - схоже, цей екземпляр "прагматіческого руководітеля" ще покаже нам "нєбо в алмазах".

Валерій ЯСИНОВСЬКИЙ



Теги:Колотілін, держгеокадастр, російська мова, Ясиновський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar