реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Кольори зубожіння

Кожен, хто дозволить собі сказати, що в нинішній Україні відбувається хоч щось хороше- готуйтеся. На вас нападуть « геніальні вєдущіє» і « лідери мнєній». Бо нинішню Україну можна тільки пинати, критикувати , лаяти, кричати про зубожіння , тарифи, і все пропало. Кожен, хто посмів сказати добре слово про Україну і якесь об‘єктивне слово про владу- ату його, ату. Світ тільки чорний. Немає інших кольорів у зубожіння.

Спочатку вони травили - Леся Подерев‘янського. Як же так, Митець , посмів , продався . Тепер - напали на Аду Миколаївну Роговцеву.

Різниця між вами- критиками і Адою в тому, що Вона - Украінка. А ви - малороси. Це моя позиція і оцінка. Маю право. Бо знаю і ЇЇ, і всіх цих « крітіків».

Р.S. Символічно- сьогодні скинули відео коміка, де він заливається сміхом на концерті в Москві « ми, хахли, живьом как у Бога за пазухой: кто- то у Бога , кто- то за пазухой». Яка різниця , скільки років цьому відео? Де вимоги від крутих журналістів вибачитися за « хохлів». Нє, це ж нове обличчя , й малороси відчувають видно себе тим, ким назвав їх комік

РР.SS. В українській армії на фронті дуже багато росіян, євреїв, кримських татар. Всі вони Украінці і воюють за Україну, а малороси ржуть з України на концертах. Це не про національність. Це про Гідність.

Ірина ГЕРАЩЕНКО



Теги:Ада Роговцева, вибори - 2019, лесь Подерв'янський, Ірина Геращенко, Зеленський


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Ада рогов,ева это кто?
avatar