реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Кого Атрошенко хоче бачити своїми заступниками?

За півгодини до початку сесії міської ради чернігівський міський голова Владислав Атрошенко роздав пропозиції кандидатів на секретаря та заступників голови, пропонуючи голосувати за них пакетом. Оскільки сесію було зірвано - голосування не відбулося.

Кого ж новий голова бачить у своїй команді?

На посаду секретаря прогнозовано пропонується Василь Білогура, який тривалий час був радником заступника голови обласної ради Олега Обушного та помічником народного депутата Владислава Атрошенка. Нині він керує апаратом обласної державної адміністрації.

Першим заступником міського голови пропонується обрати банкіра з Києва Веніаміна Лебедєва Він до 19 листопада цього року працював головою правління "Авант- банку". Балотувався до Київської міської ради від партії "Єдність". 1973 року народження.

Посаду заступника з гуманітарних питань Владислав Атрошенко хоче віддати представниці "Самопомочі" Ользі Хоніч. Вона є засновницею туристичної агенції "Майстерня гарного відпочинку", стажувалася в музеях Франції, із липня минулого року займається "Самопоміччю". До речі, не одружена. Вільно володіє французькою та англійською мовами.

Заступником з питань ЖКГ та транспорту пропонується обрати представника Радикальної партії Олександра Дорошка, 1975 року народження. Він є радником податкової та митної справи 2 рангу. Практично весь час працював у податковій, але з 1 листопада цього року - директор ТОВ "Будпостач".

На посаду заступника пропонується також кандидатура нинішнього керуючого справами апарату обласної ради Сергія Фесенка. Чим він буде займатися - не вказано. Має кваліфікацію інженера - землевпорядника.

На нову посаду заступника голови з питань інформаційної політики та стратегічного розвитку пропонується директор телеканалу "Дитинець" Олександр Ломако. Він 1984 року народження, родом зі Щорса, випускник нашого історичного факультету - кузні кадрів, проходив стажування в Польщі та США, був членом Української народної партії та партії "Громадянська позиція".



Теги:Владислав Атрошенко, нові кадри, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Що таке "представник"?
Розшифруйте будь-ласка.
avatar