реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Кличем до Неба про помсту!

Сьогоднішній ранковий удар російськими ракетами припав не на аеродроми, як думали військові експерти, а на лікарні. У Києві - це не тільки Охматдит, але й медичний центр "Ісіда", де загинули 7 людей. Десятеро українців убили кацапи у Кривому Розі. Загалом же росіяни сьогодні вбили 33 українців і поранили біля 100- це станом на вечір.

Андрій Курков, росіянин, український письменник: " Сьогодні державне свято Росії- день вбивства українських дітей, лікарів і просто українських родин. Ніколи-ніколи Росія не відмиється від пролитої української крові, від власних щоденних військових злочинів. Слова мораль, гуманізм ніколи не будуть стояти поруч з назвою цієї країни. Тільки слова геноцид і злочини проти людськості будуть завжди супроводжувати назву цієї країни і назву цього народу".

Святослав Шевчук, глава УГКЦ:"Це гріх, який кличе до неба про помсту!".«Жахливо, що діти, які прийшли для порятунку життя, у центрі штучної нирки були безжально вбиті російськими злочинцями», — зазначив Глава УГКЦ у своєму зверненні. Багато з них, за його словами, були на межі смерті — перебували під апаратами штучної вентиляції легень. Багатьом у той момент здійснювали оперативне втручання. Відключення електроенергії поставило їхнє життя під загрозу.

Андрій Корнат, голова Народного Руху України: "Картина, яку потрібно розігнати на весь світ...
Усі вагання і зволікання наших партнерів, що розраховують на раціональне мислення чи здоровий глузд путіноїдів, мають один і той самий наслідок - руїни, кров та смерть.
Ця потвора є абсолютним злом.
Вона сіє хаос, облуду, страх, терор і шантаж. Вона знищує життя. Так виглядає Апокаліпсис, у ній смерть цивілізації...І ана "рулить" у Раді безпеки ООН...???!!!"

...Ракетна програма президента Порошенка була згорнута президентом Зеленським, а міністра, який це оформив, - Тарана Зеленський призначив послом у Словенію. Це так, до слова.

Народний депутат Борислав Береза: "Удари наносили рашисти. Але я не забуваю і те, як міністр оборони Андрій Таран саботував програму ракетобудівництва та розміщення держзамовлення на ракети, а за це його після початку повномасштабного вторгнення призначили послом у Словенію. На посаду міністра подав Зеленський і послом призначив він же. І це я теж не забуваю, як і то, що в нас немає зараз ракет, щоб бити у відповідь, завдяки саботажу Тарана. До речі, всі гроші, що не були витрачені на ракети поверталися в бюджет і витрачалася на "Велике будівництво". Це я теж не забуваю".

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Андрій Курков, Охматдит, ракетна програма, ракетна атака, російсько - українська війна


Читайте також






Коментарі (0)
avatar