реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Китайський педикюр кордону не пройшов

Серед збірного вантажу, що ввозився з Китаю на адресу однієї з київських фірм, співробітники митниці виявили понад 3 тисячі незадекларованих наборів для педикюру.

Порушення встановили на митному посту «Чернігів - вантажний». Під час перевірки інспектором електронної декларації спрацювала система аналізу та управління ризиками. Про це "Сіверщині" повідомив відділ комунікації головного управління ДФС в Чернігівській області.

Опрацювавши можливі ризики, система визначила обов’язкові до здійснення форми митного контролю. А саме: вантаж підлягає повному митному огляду.

Вантаж, що знаходився у транспортному засобі звірили з відомостями, вказаними у декларації. Після розвантаження і перерахунку встановили, що 3 167 наборів для педикюру «4 Step Pedicure Paddle» у митній декларації вказати «забули». Замість наборів у документах значиться штучна пемза. Звичайно така заміна одного товару на інший недопустима.

Складено протокол про порушення митних правил за статтею 472 «Недекларування товарів, транспортних засобів комерційного призначення». Незадекларований товар оцінено у 57 тисяч гривень. Далі справу у встановленому порядку буде скеровано на розгляд суду.



Теги:Контрабанда, педикюр, митниця Чернігів, китайські товари


Читайте також



Коментарі (0)
avatar