реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Кінець "проффесіоналів": приклад Колєснікова

Ми ще не забули як регіонали висміювали помаранчевих за їх помилки і як хвалилися своєю командою "професіоналів". Пройшло небагато часу і багато їх повтікали за кордон, розписавшись у власній безпорадності. Перший віце-прем'єр Хорошковський, генпрокурор Піскун, віце-прем'єр Тігіпко, віце-прем'єр Колєсніков...

Ось на долі останнього і зупинимося. Проминемо мутну історію як він заробив мільйони, не будемо нагадувати як його заарештовував Юрій Луценко, як він посадив у тюрму автора книги про кримінальний Донецьк...

Згадаємо, як Борис Колєсніков роз'їжджав Львовом і вчив галичан ефективно готуватися до Євро- 2012. При цьому вчив їх недержавною мовою і львівські, крепко патріотичні чиновники слухняно переходили на мову окупанта.

Що сталося з об'єктами Євро- 2012, якими безпосередньо займався віце-прем'єр уряду Борис Колєсніков? Дороги за півроку посипались і уряд мусив виділяти гроші на їх ремонт. Стадіони або гноблять бюджети, або стали приватними, як, скажімо, вертолітний майданчик у Каневі, зведений за бюджетні гроші.

Він зумів провести 304 безтендерні закупки від одного учасника, потративши 19 мільярдів гривень! Во як работают проффесіонали команди Януковича- Азарова! Та й взагалі гроші, виділені на Євро, розчинились у повітрі на "відкати".

Недарма на обласній партійній регіоналівській конференції у Донецьку Юхим Звягільський, як єврей єврею, сказав публічно Колєснікову: "Красти треба менше!". За що той обізвав його ветераном рейху! Отакі дружні єврейські розборки!

Вершиною "творчості" Колєснікова стали корейські "Хюндаї", що ламалися. Власне, це є зразок антиукраїнської діяльності -- закупити за державні кошти іноземні поїзди, що елементарно можуть вироблятися в Україні...
Нині Борис Колєсніков -- у Москві. Мовляв, лікує ногу. Тим часом, його змушують продати підприємство "Конті". Щоправда, без мільйончиків він не залишиться: у Росії в нього теж є фабричка. А рахунки в Ізраїлі завжди послужать надійним тилом для ще однієї втечі.

Василь ЧЕПУРНИЙ




Теги:уряд Азарова, еміграція, Професіонали, Борис Колєсніков, євреї


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
А ще, здається,  цей же  фахівець з доріг обіцяв, після жахливої аварії років два тому на одному з залізничних переїздів у Дніпропертровській області, що всі переїзди  за пару років облаштують відповідними мостовими переходами!? Де вони?
avatar
2
та про такі дрібниці вони й забувають зразу, як сказали... Вони ж там не їздять!
avatar
3
та хто його змушує Конті продавати? він сам його вже вдруге спихнути хоче, а що віджав у держави у 90-ті, своє отримав, тепер зайвий баласт, а враховуючи конфлікт з Росією з приводу збільшення податку на імпорт наших цукерок, то й може у мінуса потягти. а знаходячись при владі, що помаранчеві, що біло-блакитні багато обіцяли, але нічого для простих людей так і не зробили, і Колесніков не вийняток, а скорше правило
avatar