реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Кілька думок з приводу пенсій

Хочу поділитись враженнями від того як влада за рік до виборчих перегонів активно сприяє організаціі та створенню протестного руху колишніх військових та прирівняних до них пенсіонерів. За інших умов люба опозиційна структура до влади була б навіть на користь, але тут суцільне занепокоєння, бо середовище несприятливе до конструктиву.

Те, що влада в черговий раз намагається обдурити цю категорію пенсіонерів стало очевидним коли напередодні Нового року КМ таємно відмінив обіцяне підвищення пенсій з початку року, виникла ситуація коли в багатьох розмір пенсій зрівнявсь з тим , що отримують особи які взагалі не те, що не працювали, а з колишніми кримінальниками, що провели в тюрмах більшу частину свого життя. Як завжди в таких випадках знаходяться ті, що через суди домоглись не тільки значного підвищення пенсій, а й її перерахунку з 2016 року , причому одним суди йдуть назустріч, а іншим відмовляють і як результат маємо велику соціальну напругу в цьому середовищі, якою і намагаються скористатись Каплін,Королевська, Ляшко та інші, В даний час активно ведеться робота, щоб утворити чітку організаційну структуру цього протестного руху і як ви можете здогадатись - ті, хто ще вчора ходив з колорадськими стрічками, спробують взяти це під свій контроль і в потрібний момент встромити ніж в спину Україні.

Хотілось би почути коментар від відповідної владної структури про те наскільки це державницька позиція - організувати перерахунок пенсій через суди , причому не поодинокі випадки , а створити з цього цілу систему, яка працює проти цієї ж влади- повний абсурд.

Особисто я вважаю принизливим для себе ходити по судах і щось відсуджувати, але переважна більшість колишніх колег готові стати під знамена Капліна та Богословської і не тому, що вони їм подобаються, а тому, шо більше ніхто не пропонує допомоги.

Олександр САЛІВОН



Теги:пенсіонери МВС, пенсії військовослужбровцям, Ляшко, опозиція, Каплін


Читайте також



Коментарі (0)
avatar