реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Київ повстав! Повстав нарешті древній Чернігів. Повстане і вся Україна!

На сьогоднішній день…

Сьогодні, 2 грудня 2013 року, на зборах представників політичних партій і громадських організацій в облраді, колишньому обкомі КПСС по проспекту МИРу, 43 (до 2001 року вул. Лєніна), створено Чернігівський обласний штаб національного спротиву.

Він ставить своєю метою координацію народного волевиявлення після жорстокого побиття «Беркутом» мирної акції та виходу мільйонів українців на майдани протесту.
До штабу, увійшли представники обласних організацій партій – «Батьківщина», «Свобода», «Удар», Народний Рух, організацій – товариства «Просвіта» ім Тараса Шевченка, козацтва, підприємців, студентської молоді та інших громадських організацій. Такі штаби сьогодні і завтра будуть створені в кожному місті і районі нашої області.

Нашим першим завданням було згуртувати студентів, підприємців та інших громадян, які сьогодні протягом дня організували власні акції протести по всій області. І ми це зробили. Ми прийняли рішення кожного дня проводити мирний мітинг на Красній площі о 18:00.
І сьогоднішній майдан у Чернігові, незважаючи на різке похолодання, став найбільш масовим за всі дні - біля тисячі людей прийшли підтримати вимоги української опозиції.
На місці мітингу були відкриті громадські приймальні народних депутатів України Валерія Дубіля та Руслана Марцінківа.

Також сьогодні ввечері відбулося засідання Президії обласної ради. На якому було прийнято звернення засудити дії міліції по відношенню до мирних громадян 30 листопада в Києві.
Я звернув увагу влади на зухвалі дії судових виконавців, правоохоронців і "комунальників", які 25 листопада, розтрощили мирний євромайдан "Чернігів обирає ЄС!" в сквері імені Попудренка. Ми вимагаємо дати правову оцінку цим діям та повернути вилучене обладнання у справному стані її власникам! В той же час регіоналівська більшість і керівництво облради не підтримали пропозицію фракції ВО«Батьківщина» щодо проведення позачергової сесії обласної ради з наступними вимогами:


1. Негайна відставка Уряду на чолі з Азаровим.
2. Добровільна відставка президента Януковича – так званого гаранта Конституції України, який не здатний забезпечити дотримання прав та свобод людини і громадянина в державі.


3. Від парламенту України ухвалити рішення про проведення дострокових виборів Президента України та Верховної Ради України як це було 1994 році, 20 років тому.

4. Від генерального прокурора - притягнення до відповідальності міністра внутрішніх справ України.
Це головні вимоги нашого Народного віче і #Євромайдану!

І найважливіше! Необхідно щоденно своєю присутністю підтримувати Євромайдан в Києві. Адже все вирішується саме в столиці. Сьогодні в столиці перебувало понад 200 патріотів з Чернігівщини, близько 50 залишилися на ніч. У кого є бажання поїхати в Київ, дзвоніть в обласну та міську організацію ВО “Батьківщина” за телефонами: 626-534 та 675-558. А також до обласного штабу національного спротиву за телефоном 4-92-83 Наші депутати обласної ради, які на місці відповідають за зустріч та розміщення людей: Микола Звєрєв (067-22-02-737) та Ярослав Демченков (067-49-11-772). Також на місці працюють народні депутати Валерій Дубіль, Сергій Авеченко та Руслан Марцінків.

Ми НЕ платимо гроші за поїздку і перебування там, але забезпечуємо гаряче харчування та ночліг людей, хто приїзжає на декілька днів.

Наостанок, від обласного штабу національного спротиву дякую кабельному телеканалу «Дитинець», інтернет-виданням «Високий Вал», «Події і коментарі», «Сіверщина» та іншим патріотичним засобам масової інформації, які об’єктивно висвітлюють події, що відбуваються навколо #Євромайдану та звільнення країни від окупаційного режиму.

Ваша робота сьогодні надто важлива!

Разом – сила!!!
Слава Україні!!!





Коментарі (0)
avatar