реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

"Кіборги" звертаються до фронтовиків

Правозахисники Черкас, Чернігова та Ужгорода в межах плану дій Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини» продовжують впроваджувати зміни для покращення отримання учасниками АТО та їхніми родинами гарантованих державою медичних послуг.

Реалізація міні-проекту «Доступність медичних послуг учасникам АТО та членам їх родин» здійснюється ГО «Черкаський правозахисний центр» у партнерстві ГО «МАRT», ГО «Закарпатська громада» в рамках проекту «Активні громадські дії на подолання гуманітарної кризи в Україні», що реалізує Громадська спілка «Освітній дім прав людини в Чернігові» при сприянні Національного фонду на підтримку демократії (NED).

Три громадські організації, на базі яких діють громадські приймальні Української Гельсінської спілки з прав людини, об’єднали свої зусилля у спільний проект і вирішили діяти мережею. Мета проекту – покращити рівень забезпечення та отримання гарантованих пільгових медичних послуг учасниками бойових дій та членів їхніх сімей в містах Ужгород, Чернігів та Черкаси шляхом проведення інформаційної кампанії.

В рамках проекту організатори інформаційної кампанії оприлюднили соціальний ролик в якому учасники АТО звернулися до своїх побратимів, ветеранської спільноти пройти медичне обстеження та користуватися медичними послугами що гарантовані державою. Головна ідея полягає у доступному донесені інформації щодо потреби оздоровлюватись. Правозахисники висловлюють думку, що дане відео приверне увагу військових по всій Україні до теми власного здоров’я.

Відеосюжет був відзнятий за участю трьох «кіборгів» – захисників Донецького аеропорту. Усвідомлюючи потребу донести необхідну інформацію, учасники бойових дій без заперечень погодились на зйомку у сюжеті. Унікальні перші секунди боротьби задокументовані власноруч військовими.

«Твоє здоров’я є найголовнішою цінністю для твоєї родини…Знай свої права та навчи ними користуватися своїх побратимів», – йдеться у соціальній рекламі орієнтованої на учасників АТО та їхніх родин.

https://www.youtube.com/watch?v=9S1IcsbW-t0



Теги:Черкаси, здоров'я ветеранів, кіборги, АТО


Читайте також



Коментарі (0)
avatar