реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Хто образив Партію регіонів?

11 жовтня у прес-центрі «Чернігівський вибір» відбулась прес-конференція представників Партії регіонів Григорія Маньковського (народний депутат України, другий номер у списку на виборах до обласної ради) та Олега Шеремета (секретар Чернігівської міської ради, перший номер у списку на виборах до міської ради).
Під час прес-конференції було оприлюднено заяву про використання проти Партії регіонів в Чернігівській області прийомів «чорного піару».

Заява не містила фактів щодо вчинення конкретних дій проти Партії регіонів. Натомість, Григорій Маньковський повідомив про затримання співробітниками міліції поблизу м. Чернігова автомобіля, який перевозив газети з матеріалами, спрямованими проти Партії регіонів і які не містили необхідної вихідної інформації. Присутнім на прес-конференції було продемонстровано примірник цієї газети, а на прохання надати його для ознайомлення було обіцяно зробити це через кілька днів.

Питання хто і чим намагався образити Партію регіонів за підсумками прес-конференції залишилось відкритим. Тож будемо очікувати на розвиток подій і коментарі правоохоронних органів.

Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень.




Теги:О.Шеремет, вибори-2010, чорний піар, Г.Маньковський, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Відповідно до частини восьмої статті 49 Закону про місцеві вибори заборонено не виготовлення друкованих агітаційних матеріалів без зазначених відомостей (тобто установи, що здійснила друк, його тираж, іінформацію осіб відповідальних за випуск), РОЗПОВСЮДЖЕННЯ.
Отже, навіть самого факту порушення Закону про місцеві вибори не було.
Тож, наші регіональні правоохоронні органи "перебделі", а піарщики регіоналів трохі "прокололись."
avatar
2
Я взагалі не здивуюсь, врешті-решт виявиться, що не було ніякого затриманого мікроавтобуса, ніяких газет. А є лише вигадка вождів місцевого масштабу, які намагаються додати таким чином відсоток-два партії, що неймовірними темпами втрачає як рейтінг, так і довіру.
avatar