реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Хто буде керувати Чернігівщиною?

Високі шанси залишитися в кріслі зберігає голова Чернігівської обласної державної адміністрації Володимир Хоменко -- як показав його досвід, можна керувати обалстю і з Києва, і навіть з двома всього заступниками. Проте, за даними "Сіверщини", його справа, що подавалася в секретаріат Президента на затвердження разом зі справою Удовиченка, що став головою Полтавської адміністрації, повернулася без затвердження. Удовиченко, до речі, вже керував Полтавщиною, за Кучми.

Деякі шанси отримати чернігівське "губернаторське" крісло має народний депутат від правлячої Партії регоінів Григорій Маньковський, оскільки жоден серйозний київський політик-регіонал не хоче їхати на бідну Чернігівську область. Бідну в смислі "рубки бабла", говорячи новою модною сленговою мовою.

Проте область може очолити і Владислав Атрошенко -- цього разу уже як представник "сильного" Сергія Тігіпка. Наразі В.Атрошенко керує "Хлібом Києва" -- структурою Черновецького.




Теги:Тігіпко, Атрошенко, Черновецький, Маньковський, Хоменко, команда Януковича


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
З вашої логіки - Лаврик теж рубав бабло?!
avatar
2
на мою думку, хто б не був губернатором, краще точно не буде. однак, Хоменко, як і Лаврик, зарекомендував себе як господарник.
avatar
3
З нашої логіки він не рубав, він його складав, вже нарубане.
avatar