реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Хроніки Широкої війни: про героїчну оборону та "героїв заднім числом"

Про героїчну, без перебільшень, оборону розв'язки на трасі з Чернігова в сторону Михайло- Коцюбинського треба буде написати окремо, бо там живого місця не лишилося. А рота охорони військкомату вистояла! Зараз об'їзна дорога вже вільна!
Як і звільнене з боями село Слобода під Черніговом, звідки росіяни обстрілювали місто і, зокрема, колону з гуманітарним грузом.
Куди тікатимуть окупанти з причернігівської Іванівки, якщо ще не втекли - питання, адже ні в сторону Чернігова, ні в сторону Києва це їм не вдасться. А шестовицька переправа має право на побратимство з Чорнобаївкою..
...І особисте: місцеві "герої заднім числом" думали мене сьогодні налякати. Мене, який був рухівцем і ходив під загрозою арешту КГБ, хотіли злякати тепер у вільній Україні. Власне, може й розраховували на удар, бо знали, що я переніс серйозну операцію...Чи думають, що війна все спише? В тому числі перешкоджання професійній діяльності власкора парламентської газети. Але нічого - Бог не без милості, а козак не без щастя.
Перемога наближається!

Василь Чепурний



Теги:Слобода, орки, Чернігів, широка війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar