реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: Слов'янськ звільнено!

Сьогодні вночі російські терористи з огляду на наступ українських сил покинули Слов'янськ. Президент України Петро Порошенко доручив підняти над міською радою український прапор.

Три КАМАЗи, два танки і 8 машин без фар пролетіли трасою зі Слов'янська і поїхали до центру Краматорська, де знаходиться головний штаб місцевих бойовиків. Крім того, в мікрорайоні Лазурний помітили один БТР і 5 авто терористів. У Twitter користувачі повідомляють про 50 одиниць техніки терористів, які полями прорвалися в Краматорськ. Цьому передував щільний вогонь по терористах з боку Карачуна, який займають українські військові.

Кільце навколо Слов'янська прорвано і тепер Краматорськ стає основним центром терористів.

«Знищено штаб ДНР. Батальйон очолює наш артемівський офіцер Костянтин Матейченко. За сумісництвом нинішній військовий комендант Красного Лимана. Найближчим часом ситуація в Артемівську буде мирною. Звичайно, мир буде підкріплений впевненою силою спецбатальйону «Артемівськ» та сил АТО», — написав міністр внутрішніх справа Аваков.

Терористи ведуть обстріл луганського аеропорту: 4 танки і 20 чеченів, озброєні ПЗРК і мінометами 2Б24.
За добу загинули 11 українських військових, 34 поранено.



Теги:АТО, Краматорськ, російсько- українська війна, Слов'янськ, Донецька область


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Аваков підтвердив, що Гіркін- Стрєлков з частиною тьерористів утік зі Слов'янська. А як кільце, у яке наші генерали так давно беруть місто? І хто відповість за розпалювання війни у Краматорську чи в Горлівці? А якщо він втече у Донецьк?
avatar