реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: прикордоння "ЛНР" без пропаганди рашизму

В окупованому населеному пункті Ровеньки невідомі здійснили підрив однієї з найбільших телевеж. У результаті припинено мовлення російських і місцевих ТВ-каналів. Крім того, в районі цього ж населеного пункту були пошкоджені залізничні колії.

Новину повідомив радник міністра інформполітики Олександр Бригинець.

«Ватники в шоці! Як верещать колаборантські ЗМІ окупованої частини Луганщини, невідомі скоїли вибух під однією з найбільших телевеж у Ровеньках. Геббельс-ТВ зникло на всьому прикордонні з РФ. Сенс життя втрачений) зрозуміло, що наші спецслужби тут ні до чого.... Кажуть, що вибух стався, бо сепари перепили...»- повідомив Бригинець УкрМедіа.

Місцеві ЗМІ «ЛНР» повідомили, що 9 листопада відбувся терористичний акт, в результаті якого була виведена з ладу телерадіоподстанція. Однак згадують тільки про припинення трансляції телеканалу «Луганськ 24» і «Козачого радіо». Повідомляється, що ремонтники відновлять мовлення через 10 днів.

Ще два вибухи прогриміли на залізничному полотні поблизу.

«Інцидент стався на станції «Дзержинка» (селище Новодар'ївка). В результаті підриву на шостій залізничній колії зруйнована підошва рейки і дерев'яна шпала. Також на п'ятому залізничному шляху зруйнована дерев'яна шпала», - йдеться в повідомленні «МНС ЛНР».



Теги:ровеньки, диверсанти, ЛНР, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar