реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: бойовики на Луганщині нарощують м'язи

На території тимчасово окупованих районів Луганської області проходять так звані «планові батальйонно-тактичні навчання» бойовиків.

За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ «Права Справа», зафіксовано переміщення важкої бронетехніки і живої сили бойовиків з місць постійної дислокації в м. Луганськ у район проведення батальйонно-тактичних навчань.

Зокрема, в в районі с. Маломиколаївка Антрацитівського району Луганської області зафіксовано переміщення 17 тентованих автомобілів «Камаз» з живою силою, 9 автомобілів «Камаз» з бк, 10 бтр, 5 бмп бойовиків.

Село Маломиколаївка розташоване на річці Вільхова, в 45 км від районного центру м. Антрацит, в 12 км від залізничної станція Штеровка. Найближчі населені пункти - селище Мирне на північному сході, в районі якого знаходиться один з полігонів «Народної міліції ЛНР»

24 вересня 2016 року спостерігачі ОБСЄ «поза межами визначених районів СММ зафіксували 10 стаціонарних танків (Т-64) на полігоні у н.п. Мирне, підконтрольному "ЛНР»

В прес-службі «Народної міліції ЛНР» підтвердили факт проведення батальйонно-тактичних навчань і заявили, що під час їх проведення будуть відпрацьовуватимуться питання взаємодії підрозділів, управління вогнем, порядок медичного забезпечення, вдосконалення навичок водіння танків і бронемашин.

Як повідомлялося раніше, за інформацією генерал-майора запасу СБУ В. Ягуна, аналогічні батальйонно-тактичні навчання бойовиків із застосуванням артилерії проходили на полігоні, який розташований поблизу м. Алчевськ.

Дмитро СНЄГИРЬОВ



Теги:ЛНР, антрацит, Дмитро Снєгирьов, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar