реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Холминський спиртзавод продано донецькій

Фонд державного майна України реалізував на приватизаційному аукціоні єдиний майновий комплекс ДП «Холминський спиртовий завод» у Чернігівській області. Під час торгів вартість об’єкта зросла у 2,9 раза. Про це повідомляє mind, пише agronews.ua.

«Щойно відбувся аукціон із продажу Холминського спиртового заводу на Чернігівщині. Фінальна запропонована ціна – 45 млн грн», – йдеться в повідомленні голови ФДМУ Віталій Коваль.

За його інформацією, за об’єкт змагалися троє учасників. Його вартість у ході торгів зросла у 2,9 раза від початкової у 15,5 млн грн.

Переможцем торгів стало товариство з обмеженою відповідальністю «Термінал Фрост», яке запропонувало за лот лише на гривню більше від іншого учасника торгів – ТОВ «ФК «Конкорд Факторинг».

Компанія «Термінал Фрост» зареєстрована 24 липня 2017 року в Києві. Керівником і кінцевим бенефіціаром фірми є Анастасія Баштова з Горлівки Донецької області. Статутний капітал компанії, основним видом діяльності якої є консультування з питань комерційної діяльності й керування, становить 155 000 грн.



Теги:Холми, приватизація, спиртзавод


Читайте також



Коментарі (0)
avatar