реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Хочеться матюкатись на Мілованова та Гетьманцева

Якийсь клінічний довбодятел поділився на сайті видання Фокус наболілим: "Я забыл, когда ходил в кинотеатр. Кинотеатры не нужны".

За аналогією, якщо конкретно в нього давно не було сексу - секс своє віджив. Хай написано російською, подібне можливе лише в Україні. Тимофій Милованів, державний чиновник, не читає книжок - книжки своє віджили. Якійсь Гетьманцев не розуміє, для чого існує кіно - цього не буде в бюджеті. Звісно, є речі смакові й персоніфіковані оцінки. Але більшість цього чомусь говориться в бік культурної сфери. І чомусь - тільки в Україні.

Репліки з Росії мене не цікавлять. Але там навіть самий упоротий говноїд не скаже і не напише нічого такого. Нам, русским, культура в хрен не тарахтела. Ну, може так і є, може вони там так думають. Але щоб писали і говорили - не вилазило. По обидва боки кордону так чи інакше для культурної сфери щось робиться. Бодай на словах дбають.

Тренд України - нашо воно, не треба, все воно гавно і для списування грошей, а ще потім хвалять своє, аби далі гроші тирить, і бібліотеки без людей, і книжок не читають, а в гуглі шо дивляться - нє. В свої 50 років я переглянув деякі погляди. Мені хочеться хоча б на такому майданчику, як ФБ, з його обмеженими можливостями, якось по можливості боляче обматюкати таких персонажів.

Андрій КОКОТЮХА



Теги:Мілованов, Андрій Кокотюха, українське кіно, Гетьманцев, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar